Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (2024)

Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (1)

V Cyberpunk 2077 nie je každý spokojný s tým, ako to v meste chodí. Obyvatelia Night City nie sú bez seba, zúria proti stroju akýmikoľvek prostriedkami, ktoré majú k dispozícii.

Killing in the Name znamená, že V cestuje z jedného kúta mesta do druhého a hľadá stopy týkajúce sa jednej Swedenborgskej riviéry. Dokončenie úlohy bude vyžadovať hľadanie kontextových kľúčov na nájdenie cieľov skrytých na rôznych miestach.

Spustenie vedľajšej úlohy

Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (2)
  1. Pokračujte v hlavnom príbehu, kým nevyčistíte hlavnú úlohu, „Prenos“. V určitom okamihu po dokončení Transmission dostanete novú správu od Bartmoss Collective, ktorá iniciuje novú misiu s názvom „Killing in the Name“.
  2. Cestujte do Vovho bytu v Malej Číne a otvorte laptop .
  3. Prejdite na sieť a otvorte ikonu Bartmoss Collective zvýraznenú na obrázku. Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (3)
  4. Kliknite na rozbaliť prvý príspevok v hornej časti stránky s názvom: Odmena za akékoľvek informácie o Swedenborg!
  5. Otvorte svoj zoznam kontaktov a nájdite kontaktné informácie Nancy Hartley . Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (4)

    Nancy budete môcť kontaktovať iba vtedy, ak ste sa s ňou už stretli a odomkli ste jej kontaktné číslo počas vedľajších úloh Second Conflict a A Like Supreme . Bez splnenia týchto predpokladov nebudete môcť postúpiť ďalej.

  6. Zavolajte Nancy a dozviete sa viac o práci. Nancy vám povie, že posledné známe miesto signálu bolo zo Santo Dominga, blízko miesta rýchleho cestovania Almunecar & Jerez.
  7. Na mape sa objaví nová značka . Cestujte na miesto, aby ste mohli pokračovať v pátraní.

Smerovač #1: Santo Domingo

  1. Po rozhovore s Nancy prejdite k prvej značke na mape. Nasmeruje vás k prázdnemu pozemku.
  2. Keď vstúpite do oblasti, objaví sa Johnny , ktorý začne rozhovor s V. Vyčerpajte jeho dialóg.
  3. Aktivujte skener a pozrite sa doprava, kde nájdete kovovú krabicu zvýraznenú žltou farbou . Kovová krabica má potrubie vedúce do budovy, vedľa ktorej je. Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (5)
  4. Použite požiarne schodisko vedľa budovy, aby ste sa dostali na tretie poschodie .
  5. Preskočte cez kovový plot na vzdialený koniec požiarneho schodiska a nájdite prvý router. Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (6)
  6. Aktivujte smerovač , aby ste iniciovali porušenie.
  7. Neznáme číslo vám pošle správu smerujúcu k umiestneniu druhého smerovača.

Ak máte problém nájsť tento smerovač, spočítajte počet schodov, ktoré prejdete. Smerovač je na treťom poschodí, čo znamená tri poschodia schodov.

Smerovač #2: Jackson Plains, Badlands

  1. Po prijatí správy od neznámeho čísla sa značka úlohy aktualizuje a zobrazí nové miesto v Jackson Plains, Badlands . Cestujte na toto miesto a pokračujte v misii.
  2. Keď sa dostanete na toto miesto, nájdete prebiehajúci útok . Zlikvidujte nepriateľov.
  3. Keď je oblasť voľná, aktivujte svoj skener, aby ste našli elektrické vedenie vedúce k hornej časti dodávky uprostred tábora. Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (7)
  4. Vylezte na vrch a uvidíte smerovač pripevnený k hornej časti dodávky . Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (8)
  5. Ak chcete spustiť ďalší pokus o hackovanie, aktivujte smerovač .
  6. Po úspešnom porušení dostanete ďalšiu správu z neznámeho čísla . Prečítajte si ho a porozprávajte sa s Johnnym, aby ste získali tretiu značku úlohy.

Smerovač č. 3: Biotechnica Flats, Badlands

  1. Tretia značka povedie ku kovovému mostu uprostred ničoho.
  2. Aktivujte skener a pozrite sa do stredu mosta , aby ste našli umiestnenie tretieho smerovača. Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (9)
  3. Lezte po rebríkoch , kým neuvidíte Johnnyho, ako sa pozerá cez zábradlie.
  4. Priamo oproti tomu, kde stojí Johnny, prejdite popri stene a nájdite zastrčený router. Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (10)
  5. Hacknite tretí smerovač , aby ste dostali ďalšiu správu z neznámeho čísla, ktorá vás nasmeruje k ďalšiemu cieľu.

Smerovač #4: West Wind Estate, Pacifica

  1. Táto značka questu vedie k zábavnému parku v Pacifice .
  2. Cestujte na miesto a uvidíte veľa potenciálnych nepriateľov číhajúcich v blízkosti hlavnej stavby .
  3. Priamo napravo od tejto skupiny uvidíte robota veštca , ktorý sa aktivuje, ak sa k nemu priblížite. Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (11)
  4. Oslovte tohto robota a porozprávajte sa s Johnnym, aby ste počuli, čo chce povedať.
  5. Po rozhovore s Johnnym zakrúžkujte okolo robota a na jeho strane uvidíte terminál . Toto je štvrtý router. Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (12)
  6. Hacknite router , aby ste zistili, že Swedenborg Riviera nastavil stroj, aby vychrlil propagandu proti establišmentu pomocou smerovačov, ktoré ste sledovali na toto miesto.

Dokončenie vedľajšej práce

Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (13)

Na vyriešenie tejto úlohy má V k dispozícii tri možnosti .

  1. Zakázať robota. Môžete sa nabúrať do rozhrania a deaktivovať robota fortunetellera, aby prestal chrliť propagandu. Johnnymu sa to nebude páčiť.
  2. Nechajte robota na pokoji. Môžete sa tiež porozprávať s Johnnym, keď skončí obdivovanie Swedenborgovej práce a povedať mu, že robota nevypnete a necháte ho na pokoji, aby šíril dezinformácie. Johnnymu sa to páči.
  3. Nabite robota. S 10 Intelligence budete môcť hacknúť robota a namiesto toho, aby ste ho deaktivovali, sprístupnite mu viac dezinformácií a propagandy, o ktorých môžete hovoriť. Johnnymu sa to páči.

Po výbere toho, čo robiť s robotom, znova zavolajte Nancy Hartleyovej a povedzte jej pravdu o Swedenborgovi (nečestný netrunner) a propagande alebo jej priamo klamte. Nancy pošle dohodnuté eurodoláre ako odmenu v oboch smeroch.

Toto označí vedľajšiu úlohu „Killing in the Name“ za dokončenú vo vašom denníku úloh.

Cyberpunk 2077: Killing In The Name Quest Guide - Click This Blog Slovakia (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 6220

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.