Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (2024)

Explorați colecția noastră de filme remarcabile cu Tom Cruise. Fie că este vorba de comedii inedite, drame profunde sau thrillere captivante, această listă prezintă talentul versatil al lui Tom Cruise. Actualizată constant cu selecții noi și recomandări, această pagină este destinația perfectă pentru fanii genului cinematografic și admiratorii Tom Cruise. Redescoperiți cele mai memorabile roluri și performanțe aici.

Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part One (2023)

Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (1)

Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (2)

  • Nota IMDB*: 7.7
  • Regia: Christopher McQuarrie
  • Durata: 163 min

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part I (Misiune: Imposibilă – Răfuială mortală partea întâi) ne aduce din nou în fața aventurilor lui Ethan Hunt, interpretat de inepuizabilul Tom Cruise și a echipei sale IMF. Ei se lansează în misiunea de a opri un sistem IA, cu potențial de a schimba lumea prin controlul informației. Cu un subiect extrem de actual, privind influența și pericolele AI-ului, filmul reușește să adauge profunzime seriei, păstrând totodată acțiunea și cascadoriile senzaționale care au definit-o. Interacțiunile dintre personaje, în special chimia dintre Tom Cruise și Haley Atwell, aduc un suflu nou, oferind momente de autenticitate într-un univers plin de suspans și adrenalină. „Fallout” este un etalon de calitate. Totuși, „Dead Reckoning Part 1” uimește cu scene spectaculoase și o poveste actuală despre tehnologie. Aceasta confirmă că franciza „Mission Impossible” este încă atractivă. După șapte filme, combină cu succes divertismentul și subiectele care cer gândire. Poate fi vizionat online și subtitrat accesând link-ul de sub trailer. Vizionare plăcută!

Top Gun: Maverick (2022)

Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (3)

8.1 Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (4)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (5)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (6)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (7)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (8)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (9)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (10)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (11)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (12)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (13)

Nota IMDB *:8.6
Regia : Joseph Kosinski
Durata : 130 min
La 36 de ani de la lansarea celebrului film Top Gun avem parte de o continuare la înălțime: Top Gun: Maverick. Pete ‘Maverick’ Mitchell este încă în armată, încă căpitan și lucrează ca pilot de încercare. El este chemat să antreneze un grup de piloți de elită. Misiunea lor pare una imposibilă și doar Maverick îi poate ajuta să o ducă la îndeplinire. Filmul este în opinia mea cel puțin nivelul predecesorului. Fiecare scenă aproape degajă emoție. Emoția reîntâlnirii cu vechi personaje, adrenalina unor antrenamente și a unei misiuni pe muchie de cuțit, regrete și iubiri ale trecutului sunt toate prezente. Nu este uitat nici umorul iar Tom Cruis parcă uită să îmbătrânească. Poate singurele minusuri sunt la capitolul coloană sonoră și personaj feminin principal. E greu să te ridici peste Berlin cu Take My Breath Away sau Kelly McGillis. Un film a cărui vizionare a fost o plăcere și pe care vi-l recomand cu drag. A strâns nu mai puțin de 6 nominalizări la Oscar. Poate fi vizionat online și subtitrat accesând link-ul de sub trailer. Vizionare plăcută!

Detalii film

American Made (2017)

Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (14)

7.3 Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (15)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (16)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (17)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (18)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (19)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (20)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (21)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (22)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (23)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (24)

Nota IMDB *: 7.2
Regia : Doug Liman
Durata : 115 min
American Made este inspirat din povestea incredibilă a lui Barry Seal, un pilot american racolat de CIA sa efectueze misiuni aviatice in America de Sud in anii ’80. Același Bary lucrează insa si pentru Cartelul Medellin, introducand in SUA cantitati impresionante de cocaina. Tom Cruise il interpreteaza reusit pe Barry intr-un rol ce ne aduce aminte de celebrul rol din Top Gun. Filmul este reusit, actiunea este antrenanta si presarata cu scene amuzante insa nu isi propune sa reflecte intocmai evenimentele reale la care a fost partas Barry Seal. Îl puteți viziona online subtitrat accesând link-ul de sub trailer. Vizionare placuta!

Detalii film

Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)

Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (25)

7.1 Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (26)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (27)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (28)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (29)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (30)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (31)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (32)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (33)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (34)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (35)

Nota IMDB *: 7.5
Regia : Christopher McQuarrie
Durata : 131 min
Mission: Impossible – Rogue Nation este a V-a parte a seriei Misiune Imposibila, serie bazata pe serialul de televiziune cu acelasi nume si avandu-l ca protagonist principal pe Tom Cruise. In cea mai recenta parte a seriei, Ethan Hunt face echipa cu Ilsa Faust, o fosta agenta MI6 pentru a dovedii existenta unei obscure organizatii criminale formata din fosti agenti numita Sindicatul si pentru a incerca sa ii dejuce acesteia planurile diabolice. Un film plin de actiune, efecte speciale mai mult sau mai putin realiste, care nu dezamageste fanii genului si ai seriei. Poate fi vizionat online și subtitrat accesând link-ul de sub trailer. Vizionare placuta!

Detalii film

Edge of Tomorrow (2014)

Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (36)

7.9 Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (37)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (38)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (39)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (40)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (41)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (42)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (43)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (44)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (45)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (46)

Nota IMDB *: 8.1
Regia : Doug Liman
Durata : 113 min
Fanii filmelor de actiune-sf nu vor fi dezamagiti de Edge of Tomorrow, un film care reuseste sa impresioneze la mai toate capitolele. Reluand o tema mai veche, prezenta si in alte filme precum in celebrul Groundhog Day si anume aceea personajului principal prins intr-o bucla temporala, filmul reuseste sa tina publicul captivat inca de la inceput. Actiunea curge fluid iar evenimentele sunt in general greu predictibile facand ca cele aproape 2 ore de vizionare sa treaca pe nesimtite. Filmul este si din punct de vedere vizual o incantare iar Tom Cruise si Emily Blunt se ridica la nivelul asteptarilor. Un film care merita vazut. Găsiți link-urile pentru vizionare online cu subtitrări după trailer. Vizionare placuta!

Detalii film

Jack Reacher (2012)

Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (47)

6.9 Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (48)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (49)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (50)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (51)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (52)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (53)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (54)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (55)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (56)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (57)

Nota IMDB *: 6.9
Regia : Christopher McQuarrie
Durata : 130 min
Jack Reacher este un film de actiune destul de bun care il are pe afis pe Tom Cruise in rolul unui fost investigator militar care nu precupeteste nici un efort in calea sa spre aflarea adevarului. Inspirat din seria de carti a lui Jim Grant si avand in prim plan un Tom Cruise in forma, pelicula are un scenariu interesant iar desfasurarea actiunii nu va va lasa sa va plictisiti. Filmul nu duce lipsa de suspans, urmariri, impuscaturi, scene de lupta corp la corp si nici de inevitabilele clisee ale genului. Puteți vedea acest film online și subtitrat pe platformaNetflix.Vizionare placuta !

Detalii film

Oblivion (2013)

Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (58)

7.2 Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (59)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (60)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (61)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (62)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (63)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (64)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (65)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (66)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (67)Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (68)

Nota IMDB *: 7.1
Regia : Joseph Kosinski
Durata : 124 min
Oblivion este o aparitie interesanta in peisajul destul de sarac al filmelor SF din ultima vreme. Filmul este bine realizat ,beneficiaza de o imagine de calitate si reuseste sa te absoarba cu atmosfera post-apocaliptica. Din pacate scenariul care vine cu o idee initial promitatoare, are anumite scapari si parca isi pierde din consistenta spre final, actiune devenind destul de previzibila. In ansamblu, pelicula merita vizionata, insa nu va asteptati la un film de referinta al domeniului. Filmul poate fi vizionat online accesând link-ul de sub trailer. Vizionare placuta !

Detalii film

Cele mai bune filme vazute de noi cu Tom Cruise - Lista filme (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 6218

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.